Izdelki in blagovne znamke

Biosolis_image

Popolna ekološka zaščita pred soncem za celo družino.
Izdelki vsebujejo ekološko Aloe vero in/ali ekološko olje. Pripravljeni so na osnovi mineralnih filtrov, ki kožo zaščitijo takoj, so brez kemijskih sestavin in hormonskih motilcev. Vsebujejo naravne dišave, so lahko mazljivi in visoko vodoodporni.
Certificirano ekološki, potrjeni s strani veganskega združenja in s spoštovanjem do morskega okolja.

DrMartins_image

Nacionalna pijača Brazlije, sok iz mladega kokosa, je prava mineralna bomba z visoko vsebnostjo kalija, kalcija in magnezija. Naravna vsebnost sladkorja je zelo nizka. Kokosov sok je edinstvena, eksotična in zelo zdrava alternativa čisti vodi. Je naravni izotonik.

Hollinger_image

Široka paleta visokokakovostnih ekoloških izdelkov, ki niso pripravljeni iz koncentrata, je poznana daleč onkraj avstrijskih meja. Bogat sortiman obsega: 100% ekološke sokove, sokove »za v šolo« brez dodanega sladkorja, športne napitke z magnezijem, ledene čaje pripravljene z ekstraktom sadnega čaja, gazirane napitke z več kot 12% sadnega soka in sirupe, sadnih in cvetličnih vrst.

DSC_7476

Podjetje Sonnentor je specialist za začimbe in zelišča vseh vrst. Dolgoročna partnerstva in prijateljski odnosi s kmetovalci iz celega sveta so eden izmed ključnih dejavnikov pri zagotavljanju vrhunske kvalitete surovin. Uglašenost z naravo se okuša tudi v njihovih ekoloških izdelkih, ki z milino sonca, nežnih sapic in vanje vtkane ljubezni nahranijo ne samo telo, ampak tudi dušo.

DSC_8265

Ekološki sojini nadomestki mlečnega jogurta in kefirja so pripravljeni iz najboljših sestavin. Za izdelke se uporablja izvirska voda, ki prihaja neposredno iz izvira in ni kemično obdelana. Sojo pridelajo francoski kmetje. Pri pridelavi se ne uporablja nobenih kemikalij, oluščena sojina zrna se ekstrahirajo samo s fizičnim postopkom. Izdelke se pripravlja na tradicionalen način, ki ohranja hranilne vrednosti sestavin. Tako so zagotovljene vse prednosti soje v izdelkih vrhunske kakovosti Sojade.

TheBridge_image

Vsi izdelki The Bridge so narejeni z izvirsko vodo, ki prihaja neposredno iz gora Lessini in ima odlične kemične in mikrobiološke lastnosti. Ker so rastlinski napitki običajno pripravljeni z vsaj 80 % vode in približno 20 % surovine je voda najpomembnejša sestavina za pripravo rastlinskega napitka in zato ključnega pomena za odličen okus.
Rastlinski napitki ali deserti, za vse velja – izvirska voda, preverjeno poreklo kakovostnih surovin, 100 % veganski in brez laktoze. Preprosti recepti, 100 % The Bridge.

NaturComp_image

Blagovna znamka Natur Compagnie ponuja poleg dodatkov jedem široko paleto juh za hitro pripravo. Ni pomembno ali je bistra ali kremna. Vse so pripravljene iz skrbno izbranih ekoloških sestavin. Poleg tega so brez ojačevalcev okusa, arom in drugih aditivov. Začinjene so z morsko soljo in ekološkimi začimbami. Juhe so pripravljene brez palmovega olja in brez dodanega sladkorja.